Noise Δημιουργός: BETTY BOOP, ελενα καρανικολου καλημερα σε ολους τους φιλους..μου λειψατε.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info σαν ενας αλλοκοτος θορυβος
στην μεση της νυχτας
μπαινει στην ζωη της
εκεινος..
μοιαζει με αποκυημα της
φαντασιας της
εκεινης
της ιδιοτητας της που
απο μικρη φιλοξενουσε
μεσα της,ερμαια σεναρια,
ρολους και ναυαγια..
μια σκια..
και ενα αληθινο
ψεμα,
που κρυβει
μεσα του ολοκληρη την
οντοτητα μου..
ενας γνωστος - αγνωστος
πρωταγωνιστης
και εγω
με σπασμενο παρελθον
ματωνω το
μελλον μου... Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2006 |