Εινε καιροσ Δημιουργός: andreaspatsoulis, andreas Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εινε καιροσ να μεινω μονη,
γιατι η Αγαπη που δινω με
πληγωνει.
γιατι εινε πλεον για μενα μετα
ολοι κλειστοι οι δρομοι.
Δεν υπαρχει κανεισ ανοιχτοσ,
γιατι προσφερω τα παντα,κ
με σκοτωνουν κ με ριχνουν
στο γκρεμο.
Πωσ να εμπιστευτω παλι,
που εινε ολοι τουσ επανω
απο μια σκανδαλη κ
αυτο θεε μου ποσο με τρομαζει
Γιατι δεν εχω την δυναμη να τουσ
σταματησω.
Να τουσ φερω ενα βημα μπροστα
κ να τουσ Ακινητοποιησω.
Να εχω κ εγω μια φορα το πανω χερι
να κραταω μαχαιρι κ να σκοτονω μονο
οτι με πικραινει.
Δεν θελω πια κανεναν, γιατι
μπροστα μου εινε ολλα
εινε οσκοτεινα.
Δεν βλεπω φωσ πουθενα,
μονο καπιουσ να ερχονται
να μου ανοιξουν τρυπα στην Καρδια
κ αυτο πιο πολυ με πονα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2018 |