Λεκιασμένα χαρτιά Δημιουργός: Evita[Iris], εVα ...έτσι έσβησαν όλα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λεκιασμένες σελίδες
που γράφαμε σ' αγαπώ
χιλιάδες ψέματα
που σβήσανε μετά το χωρισμό
Λεκιασμένα γράμματα
ερωτικές εξομολογήσεις
χιλιάδες παραμύθια
δίχως εξηγήσεις
Λεκιασμένα μηνύματα
στη μνήμη του κινητού
βροχές, κεραυνοί και αστραπές
στην άκρη του δικού μας ουρανού
Λεκιασμένα ρούχα
με ποτά και τσιγάρα
μια αγάπη που σβήσαμε
σε μια φλόγα που παρατήσαμε
Λεκιασμένες καρδιές
που θα επουλωθούν
χιλιάδες στιγμές
που σύντομα θα ξεχαστούν... Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2006 |