Χαμένη ευκαιρία Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σα χωρισμό αισθάνομαι την άκρη του έρωτα σου
που πήγε σ άλλον κι έδωσε άξαφνα την καρδιά σου.
Δεν πάλευες τη μοναξιά, σ όλους τους δρόμους βγήκες
και άδραξες αυθόρμητα ότι μπροστά σου βρήκες.
Να σαι καλά κι εγώ μαι δω και θα το περιμένω
κι ας Γολγοθά μονάχος μου, ως τότε θ ανεβαίνω.
Και ας νομίζεις διάφορα, τι έγινε; Το ξέρεις.
Στην πρόωρη αγάπη σου μάλλον θα υποφέρεις.
Άργησα ν ανταποκριθώ, για να σ αφήσω χρόνο
κι εστεύθηκα ο Βασιλιάς στης λησμονιάς το θρόνο. Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-01-2018 |