Η ζωή προχωρά Δημιουργός: Alex Panou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι νωρίς..
Πρέπει όμως να φύγω
Είναι νωρίς..
Δεν μπορώ αλλο να μείνω
Η ζωή προχωρά
Πρέπει ν'ακολουθήσω
Η ζωή προχωρά
Δεν πρέπει να σταματήσω
Τώρα είναι η στιγμή
Που όλα είναι μπροστά σου
Τώρα είναι η στιγμή
Να μοιράσεις τα χαμογελά σου
Κι αν κάποια φορά
Νιώσεις πως είσαι μόνη
Τότε θα'μαι εκεί
Να σου κρατήσω το τιμόνι
Η ζωή προχωρά
Είναι όλη δική σου
Η ζωή προχωρά
Θα είμαι πάντα εκεί μαζί σου Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-02-2018 |