Σιωπη ... Μαρια Ναντη Δημιουργός: Μαρία Νάντη, Μαρία Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
------------------------------------------------------
Σιωπή...
Μές στον Καθρέπτη μου λέξη δεν βρήκα.
Μήτε Μορφή της απουσίας
της Στοιχειωμένης σκιάς μου ν` αγγίξω...
Δεν βρήκα δύναμη
ν`αντικρίσω τον χρόνο μου
και το είδωλο απέδρασε
άδειο από μνήμη...
Άραγε; πού να με βρω
μες στο Άπειρο...
'Ετσι Την ανυπαρξία μου
θα καθορίσω !
αγγίζοντας τα κενά της κάθε Ζωής μου...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-02-2018 |