Λατρεμενη Μου Μαρια Δημιουργός: ivikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάντα ήσουν τ’ όνειρό μου
κεραυνός μες στον καιρό μου
στης αγάπης την πορεία
ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ
Πάντα σου ‘δινα φιλιά μου
και σε είχα αγκαλιά μου
μες στου κρεβατιού τα λούσα
Τι κι αν κάποτε……ξυπνούσα!!!!!!!!!!!
Πάντα ήσουνα μαζί μου
στης καρδιάς το μαγαζί μου
κι όπως με είχες αγκαλιά σου
μ’ έπνιγες με τα φιλιά σου….
Πάντα ήσουνα δικιά μου
τ’ ονειράκι μου γλυκιά μου
στου έρωτα την εμπειρία
ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!
27/01/2018
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-02-2018 |