© Εκκίνηση ... Μαρία Νάντη Δημιουργός: Μαρία Νάντη, Μαρία Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στεκόμουν ακίνητη μέσα Στον Χρόνο.
Κάτω απ'τα μάτια μου
περνούσαν οι ώρες ...
Αόρατο Είδωλο
στο σπασμένο καθρέπτη μου ήμουν.
Μετέωρη η ανάσα μου ...
Σκέψη βουβή σε μια
ξεχασμένη γωνιά του μυαλού μου ...
Ακαθόριστη ύπαρξη σ'ενα
άδειο τετράδιο πρόσμενα.
Ήταν Η Έκρηξη Της Ψυχής
που εκτόξευσε τις πρώτες μου λέξεις ...
Εγώ, απλώς ακολούθησα,
το μονοπάτι που η πένα μου χάραξε
τη γραμμή της Εκκίνησης ...
--------------------------------------------------------------------------------------
Απόσπασμα από το Βιβλίο μου :
- Το Δάσος Των Απολιθωμένων Ονείρων -
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-03-2018 |