Έλεγα Δημιουργός: νησιώτης1959, Κώστας Νέος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έλεγα (1)
Έλεγα πως κάποτε όλα θ' αλλάξουν
Έλεγα πως στ' αλήθεια δεν μπορεί
Ακόμα κι ένας άψυχος βράχος
Στης θάλασσας μερώνει το φιλί.
Έλεγα πως κάποτε όλα θ' αλλάξουν
Μα να που αλλάξαν μόνο οι καιροί...
Έλεγα (2)
Η αγάπη έλεγα πως θα τα καταφέρει
Δε βγαίνει έτσι μια ολόκληρη ζωή
Ήρθα ως τη μέση και σου άπλωσα το χέρι
Μα όσο πλησίαζα χανόσουνα εσύ.
Η αγάπη έλεγα πως θα τα καταφέρει
Κι αυτό το λάθος μου,μου πήρε μια ζωή.
Η αγάπη έλεγα πως θα τα καταφέρει
Είμαστε εικόνες του θεού εγώ κι εσύ
Μα ο εγωισμός μας έστησε καρτέρι
Και μας μαχαίρωσε μια νύχτα με βροχή.
Η αγάπη έλεγα πως θα τα καταφέρει
Μα ήταν άοπλη στου κόσμου την ορμή.
Από τη Συλλογή : "Έρωτας είναι η ανάσα της καρδιάς"
( Ιωάννινα 2008 ) Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-03-2018 |