Μα σε αγαπάω Δημιουργός: ΣΟΦΙΑ(21) Η ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ
ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟ
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΜΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ,ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ,ΛΥΠΑΜΑΙ
ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΨΗΦΗΣΩ
ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΖΩΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΩ
ΜΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.....ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΩ....
ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΠΟΤΕ....
ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΕΛΟΣ
ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.... Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-07-2006 |