Κράτα μου το χέρι Δημιουργός: Νικηφόρος Ουρανός 38 Καλό ξημέρωμα σε όλες τις φίλες και σε όλους τους φίλους! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ
( Ερωτικό )
Κράτα μου το χέρι πιο σφιχτά
κι άφησε τα φώτα ανοιχτά.
Θέλω να σε βλέπω, να σε επιβλέπω
κι αν κοιμάσαι να σε ξαγρυπνώ.
Θέλω να σ’ αγγίζω, να σε νανουρίζω,
την εικόνα σου να προσκυνώ.
Όσοι της καρδιάς μου οι παλμοί,
τόσοι με πληγώσανε καημοί.
Κράτα μου το χέρι, αύριο ποιος ξέρει,
αν θα είμαστε πάλι μαζί.
Μια φωτιά που σβήνει ό,τι και να γίνει,
να ξαναφουντώσει δε μπορεί.
Δεν αρκεί μια μονοκονδυλιά,
να σβηστούνε όλα τα παλιά.
Τα πικρά τα λόγια, γίναν μοιρολόγια
και να τα ξεχάσω λαχταρώ.
Τώρα μας ενώνει ό,τι μας πληγώνει,
φίλα με λιγάκι να χαρώ.
Γιώργος Δ. Σ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-03-2018 | |