Στις μηδενικες σου νυχτες Δημιουργός: Ανδρομάχη, Ανδρομάχη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ζηλευεις χαρε..
που η περιπλανηση σου
αγαπη δεν γνωριζει..
Στις μηδενικες σου
νυχτες ζητας καποιον
ισως και καποια να συναντησεις
Χλωμοι οι ανθρωποι..
σαν τους βρισκεις σωπαινουν
και κλεμμενα για σενα
τα χρωματα ειναι..
Η αιωνιοτητα στο πλαι σου γερνει
μα καθε ομορφια πεθαινει
κοντα σου, κι αληθεια..
αυτο που δεν γνωρισες ποτε σου
οι χτυποι της καρδιάς
δυο κοκκινα χειλη..
[align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-03-2018 |