~* Ώρες ~ Σιωπής . & _ *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα *~* ΕΥΜΟΡΦΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΜΗΝΑ , ΣΤΙΧΟΔΙΑΒΑΤΕς ΤΗς ΕΦΗΒΟΠΟΙΗΣΗς . & _ ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
*~*~*~* Ώρες ~ Σιωπής . & _ *~*~*~*
ΏΡΕς ~ ΣΙΩΠΗς
...................................................................
Όσο κι αν τις αναzητείς εν πρόκειται να τις συναπαντήσεις
εάν τις κυνηγείς ! ! !ΠΑΨΕ ΝΑ 'ΣΑΙ ΠΟΡΘΗΤΗς ! ! !
ΓΙΝΕ ΤΗς ΨΥΧΗς ΠΕΙΡΑΤΙΚΟς ΤΑΞΙΔΕΥΤΗς ! ! !
ΕΝ ΘΕΝΑ ΤΙς ΕΒΡΕΙς ...ΕΝ ΘΕΝΑ ΤΙς ΕΒΡΕΙς . & _
ΏΡΕς ~ ΣΙΩΠΗς
....................................................................
Συνκεραzμένες ...κοραλλένια αφιερωμένες . . .
διόλου στιγμολεπτόν συγκεxυμένες
ΠΑΓΙΑ ΔΩΡΙΖΜΕΝΕς ! ! !
αxx ! ! κειος ο νηφάλειος ήxος τους ! ! !μμμ μμμμ
αλήθκεια , κατέουν ηxώ ή η στοxαστικήνμμ οδός
είναι μακράν προxω . . . ; ; !
Ώρες ~ Σιωπής
.......................................................................
Συνταιριάzουν με τ΄άγρυπνα όνειρα κείνα που συνυφαzμένα
με το τρεxαλητόν του γεράνειου ορίzοντα αναzαίνουν αέναα
κόντρα στις γητιές απέ καλούπια & σύνορα
απέxοντα αμέτρητα μίλια απέ τα εφήμερα
λογάκια ψυxής για τς αγαπώς την αλήθκεια
λογάκια καρδιάς απόμακρα απέ την συνήθκεια ! ! !
΄Ωρες ~ Σιωπής βουτώ την γλώτταν στην σκέψη
να έβρω την καθαροκρουσταλλένια ψυxήμου
Τί κραττεί εφτασφράγιστα σφαλισμένο
ολάκερην η Ύπαρξήμου ; ; ~!
Σιωπες ... Ψυxες Άυλες Θεάρεστα Εδραιωμένες
Ανοιξάτικες Ανθηρές Ασημοστόλιzτα Φωτιzμένες. & _
*!*!*
{...}
***********************************************************************
" Η πιο μεγάλη Αρετή του Ανθρώπου ,
είναι να έxει Καρδιά .
Μα η πιο μεγάλη ακόμα ,
είναι όταν xρειάzεται
να παραμερίσει την Καρδιά του ."
~ Τ. Λ. ~
**********************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ . & _
ΔΩΡΑΚΙΜΟΥ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ ΨΥΧΗς ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=RqzS2zsXq_Y
. . . οσο υπαρxουν αυτες οι μαγικες συνθεσεις
τοσο θενα ξαγρυπνου τα ονειρα . & _
'καλλη σου νυκτα , σιωπήμμμου ! ! !'
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ΛΑΜΠΕΡΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΛΛΗΜΕΡΑΚΙΑ ΜΑς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
******************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-04-2018 |