Το Ασπρογαλαζο Ομορφο Πανι Δημιουργός: hahis1, peiraioths Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μ ενα σακκιδιο στην πλατη
στου κοσμου τα στενακια
γυρνας κι αναρμανιζεσαι
και με χαμογελο κυττας
γυρω και στο χωμα δεν πατας
ενα τραγουδι του μικη μουρμουριζεις
-----------------------------------------------------
Την κριση δεν τη νοιαζεσαι
κι η φτωχεια δε σε φτανει
γιατι ελληνας γεννηθηκες
κι ο ελληνας ποτε δε θα πεθανει
-------------------------------------------------
Τη μανα σου απαρνηθηκες
πηγες σε χωρα αλουτερη
μα στην καρδια σου κρατησες
ενα ασπρογαλάζο ομορφο πανι
και στο μυαλο δυο ματια ολοχρυσα
μεσ στο στενο δωματιο σ ενα σκαμνι
-------------------------------------------------------
Στον κοσμο οπου κι αν γυρισες
δυο πραγματα ποτε δεν ξεχασες
τη μανα σου που απαρνηθηκες
και το φιλι που δεν αρτηθηκες
κι οταν το κουραγιο σου εχανες
απ τα ασπρογαλαζο πανι κρατηθηκες
-----------------------------------------------------
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2018 |