Ξημερώνει Δημιουργός: Δήμος Γκιώνης Με ευχές για ήρεμες χαλαρωτικές γιορτινές μέρες. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με τα μάτια υγρά, ξημερώνει
Όλη η νύχτα βαριά από σκέψεις
Με παρέα δύο άχρηστες λέξεις
Με τυλίγει του καημού το σεντόνι
Που να είσαι , αλήθεια φοβάμαι
Λείπουν χρώματα η αυγή ξεθωριάζει
Σκούρο γκρίζο το χάραμα μοιάζει
Γιατί εμείς τώρα χώρια ξυπνάμε
Μία στιγμή τη ζωή μας αλλάζει
Η λησμονιά το κρεβάτι έχει στρώσει
Κι’ η μοναξιά περιμένει να ξαπλώσει
Το όνειρο ζει η ελπίδα διστάζει ....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2018 |