Του έρωτα χορός Δημιουργός: Γιώργος_Κ, Γιώργος Σ. Κόκκινος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΧΟΡΟΣ
Άσε με να φιλήσω, έτσι
τα ακροδάκτυλά σου
έτσι όπως μπορώ
κάποια στιγμή, θα μάθω
ν’αγαπώ
άσε με να σμίξω
τα πληγωμένα χείλη σου
απάνω στα δικά μου
κάποια στιγμή, θα μάθω
να φιλώ
έτσι όπως μπορώ
ν’αγγίζω βήμα, βήμα
το κορμί σου
κι έτσι ν’αγαπώ
όπως ζαλίζεται και πέφτει
μια χρυσόμυγα
στον πάτο της θαλάσσης
το απέραντο κενό
ας μάθω να κοιτώ
κάποια στιγμή, το ξέρω
θα πονέσω
μα ύστερα, θα σηκωθώ
για να χορέψω
έναν, του έρωτα χορό.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-07-2006 |