Ενα ευλογο ερωτημα Δημιουργός: Πετρος Ρωμανος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αντε, ας υποθεσουμε οτι μας λενε αληθεια
κι οτι η μεταθανατον ζωη μας περιμενει
Λοιπον εγω εχω φιλοι μου και κατι αποριες,
γιατι στα ψιλα γραμματα συνηθως την παθαινεις.
Τι στο γεροδιαολο θα κανουμε εκει περα;
Με τι θα απασχολουμεθα ολη μας την ημερα...
θα εχουν τα φωτα ανοιχτα, να βλεπουμε που παμε;
Θα συναντησουμε ψυχες που πιο μπροστα εχουν φυγει;
θα πρεπει να δουλευουμε;
Ρωταω κυριοι, προσοχη!
θα πρεπει να δουλευω;
Η τελειωσαν τα βασανα;
θα πρεπει να δουλευω;
θα πρεπει να σκουπιζουμε και τα πεσμενα φυλλα;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-04-2018 |