Ένα μου παράπονο Δημιουργός: koskan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξύπνησα λοιπόν μιά μέρα
κι έκανα λογαριασμό
είπα στον εαυτό μου καλημέρα
σ ένα σπίτι αδειανό
Έζησα κοντά σου χρόνια
με δικά μου σ αγαπώ
ομως τίποτα δεν ζεί αιώνια
μου το έμαθες κι αυτό
Ένα μου παράπονό μου
το αντέχω όσο μπορώ
τίποτα για μένα αλλοίμονό μου
μα ακόμα σ αγαπώ
Σκέφτηκα τι λάθη ειχα
και δεν είσαι πια εδώ
λέξεις που είπα ή δεν είπα
και μ αφήσαν μοναχό
Ένα μου παράπονό μου
το αντέχω όσο μπορώ
τίποτα για μένα αλλοίμονό μου
μα ακόμα σ αγαπώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-05-2018 |