Σ'έχω και δεν σ'έχω Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ............... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Τι κι αν σ΄έχω και δεν σ΄έχω
στην καρδιά μου εσύ μιλάς,
την απόσταση θα αντέξω
σαν μου λες πως μ΄αγαπάς.
Σαν στην καρδιά υπάρχει αγάπη
λες κι η απόσταση μικραίνει
μιάς ματιάς γίνεται δρόμος
που στο τέρμα του ομορφαίνει.
Τι κι αν βρίσκεσαι μακριά μου
μου φτάνει εσύ νά΄σαι καλά
τι κι αν σε ζητάει η καρδιά μου
μόνο για σένα αυτή χτυπά.
Πάντα εδώ θά΄μαι καρδιά μου
μιά ζωή και θα περιμένω
αν χρειαστεί κι ακόμα μία
εδώ θα είμαι να επιμένω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-05-2018 |