-σπασμένες λέξεις- Δημιουργός: Tassos-Zax, Τάσος Ζαχαριάδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -Σπασμένες λέξεις-
Σπασμένες λέξεις ……….
Δίχως περιτύλιγμα…
Τώρα…αιμόφυρτες αργοπεθαίνουν……..
Τώρα που ανθίζουν….τώρα και μικραίνουν…..
Σπασμένες λέξεις…………
Δίχως τατουάζ………
Τώρα ….που κάτι παν να πουν ,
τώρα …. σταματούν…..
Σπασμένες λέξεις ….
Που έγιναν έξεις ….. προβληματικές…
Ένα χαμόγελο παιδιού ψάχνουν να βρουν ,
το τελευταίο ψέμα τους , να αγγίξουν……
Με το χαμόγελο….
Να ξεψυχήσουν…..
Σαν νικητές…………[align=center][/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-05-2018 |