Ποιοσ Δαιμονασ ; Δημιουργός: Tassos-Zax, Τάσος Ζαχαριάδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΟΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ;
Αλίμονο!
Η ποίηση μ’ εγκαταλείπει
Μοιάζει ναυάγιο με δίχως ουρανό
Μοιάζει κελί ενοίκων της αβύσσου
Μοιάζει εγκατάλειψη των αγγελόμορφων μορφών
Μοιάζει με τιμωρία των θεών
Κι αν έγραφα γιατί ,
πάντα κάτι μου λείπει
Τώρα νομίζω ,
λείπω ολόκληρος εγώ….
Μάλλον κατάρα στην κατάρα την δικιά μου!
ΠΟΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ?
ΠΟΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ , ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ? Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-05-2018 |