Στην ζωή είναι ευτυχής Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ............... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Σε φυλακή μέσα κλεισμένη
σα να είναι η καρδιά
και με σίδερα δεμένη
κι έτσι πάντα θα πονά.
Κάποιοι έμαθαν και ξέρουν
τις καρδιές να τυραννούν
κι άλλοι έμαθαν για πάντα
στη ζω για ν΄αγαπούν.
Όποιος όμως δεν έχει μάθει
στην ζωή του ν΄αγαπάει
κάποτε μόνος θα κλαίει
κι η καρδιά του θα πονάει.
Είναι βάσανο η αγάπη
μα και βάλσαμο μαζί
δίνει χαρές μα και πνοές
ανοίγει όμως και πληγή.
Στην ζωή του είναι ευτυχής
αυτός που όμως το μπορεί
να δίνει πάντα μ΄απλοχεριά
αγάπη μεσα στην ζωή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2018 |