Σαν τα χελιδόνια Δημιουργός: Τρικαλα13, Χρηστος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πέρασαν τα χρόνια σαν τα χελιδόνια
Κι ακόμα περιμένω εσένα να φανείς
Εκείνο το βραδάκι στο παραθυράκι
Φυσαγε αεράκι και πήρες το στρατι.
Σαν περιστερακι πέταξες μακριά μου
Σε αναζητούσα να' ρθω να σε βρω
Πέρασαν τα χρόνια στο παράθυρο μου
Κι ακόμα σε προσμένω και σε καρτερω.
Έφευγαν οι νύχτες, χειμώνες, καλοκαίρια
Και η αγκαλιά μου εσενανε ζητά
Στο παραθυράκι έφυγες βραδάκι
Και έμεινε η καρδιά μου μες τη χειμωνια. Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-06-2018 |