Τι κι αν μας χώρισε η ζωή Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.......ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑ...............ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ............... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μαλώνω την καρδιά μου που πονάει
κι ακόμα περιμένει ένα δικό σου χάδι
και ονειρεύεται τις νύχτες , ξαγρυπνάει
μα μάταια σε περιμένει στο σκοτάδι!
Μες το σκοτάδι που μ΄αφησες να ζω
και την σιωπή που με δίκασες βιώνω,
χωρίς να ξέρω αν υπάρχεις και πως ζείς
κι όμως σ΄αγαπώ, δεν μετανοιώνω.
Ξέρω κάποια μέρα και πάλι θα γυρίσεις
γιατί όπως σ΄αγάπησα , καμιά δεν σ΄αγαπά
το ξέρω πως κι εσύ πονάς και υποφέρεις
και η καρδιά σου με την θύμησή μου ξαγρυπνά.
Τι κι αν μας χώρισε η ζωή κι έτσι μας πονάει
τι κι αν μας τύλιξε στα πέπλα της η σιωπή,
η αγάπη που νοιώθουμε, εύκολα δεν περνάει
μας καταδίκασε όμως η ζωή να ζούμε μοναχοί.
Τι κι αν μας χώρισε η ζωή και ζούμε χώρια
και η καρδιά μας τι κι αν σκίζεται στα δυό
εμείς θα ζήσουμε μάτια μου τούτη την αγάπη
αφού βαθιά μ΄αγαπάς και σε λατρεύω εγώ . Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-06-2018 |