Αγαπεσ Και Ερωτεσ Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ
Λαλούσιν, ότι την καρκιάν,
ο νους μας , εν την ρίζει,
ο έρωτας την κυβερνά,
κάμνει την τσιε αθθίζει,
λαλεί ακόμα ο λαός,
πως όποιος αγαπήσει,
ο νους του εν του κρώννεται,
ούτε πιόν έσσει κρίσην,
κάθε βολάν πουν να θωρεί,
το πλάσμα του έρωτα του,
ζιάν μεθυσμένος παρπατά,
για να βρεθεί κοντά του,
γιατί λαλούν, ο έρωτας,
ο γιός της Αφροδίτης,
σύρνει σαίτες τσιέ τρυπά,
καρτούλες ο αλήτης......
λαλούν ακόμα πως πονεί,
ο έρωτας τσιε κάφκει,
αν δεν σε θέλει ο άδρωπος,
που το καρμίν σου ανάφκει.
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΛΑΛΟΥΝ= ΛΕΝΕ....ΡΙΖΕΙ=ΟΡΙΖΕΙ....ΚΡΩΝΝΕΤΑΙ=ΥΠΑΚΟΥΕΙ...ΖΙΑΝ = ΣΑΝ
ΚΑΘΕ ΒΟΛΑΝ=ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.....ΚΑΦΚΕΙ=ΚΑΙΕΙ......ΑΝΑΦΚΕΙ=ΑΝΑΒΕΙ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-06-2018 | |