Η πιο γλυκιά αγαπημένη Δημιουργός: vasilis g., Βασίλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσο μου αρέσει να σε έχω φυλαχτό
όπου κι αν πάω να σε νιώθω στην ψυχή μου
δεν έχω άλλο είσαι το μοναδικό
το πιο πολύτιμο κομμάτι στην ζωή μου
εγώ κι εσύ απόψε έχουμε γιορτή
είναι η χαρά κι ο έρωτας μας
καλεσμένοι
ότι πιο όμορφο μου έδωσε η ζωή
είσαι εσύ
η πιο γλυκιά αγαπημένη
ήρθες και γέμισε ο κόσμος μου ζωή
και το δωμάτιο απο το άρωμα σου
πές μου αν θές και σταματάω και τη γή
όταν τα χείλη μου θα σμίξουν τα δικά σου
8-6-2018 Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2018 |