Kύμα στο βράχο Δημιουργός: Egw Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στην αναζήτηση της ηρεμίας, αναστάτωση.
Βράδια περνούν σαν ηλιόλουστες μέρες
και οι μέρες σκοτεινές και απρόσωπες.
Στις ανάγκες δεν υπάρχει νούμερο για σένα.
Όλος ο κόσμος σου έχει καταρρεύσει.
Πρώτη φορά νιώθεις πως όλα εδώ συμβαίνουν.
Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια σου και εσύ πρέπει να χαμογελάς.
Κρυστάλλινα νερά στα μάτια σου.
Η ψυχή σε αποσύνθεση.
Τα κομμάτια σκορπισμένα στο δωμάτιο.
Όσο και να ψάξεις, αν δεν θέλεις δεν θα τα βρεις.
Η υπομονή φαντάζει σαν μαρτύριο.
Η ζωή σαν τιμωρία.
Εσύ σαν το κύμα στο βράχο.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2006 |