Θα τ'αντέξω; Δημιουργός: katerina3 Για όσους ρωτούν ακόμα..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info - "Πάμε" είπες
- "Δεν μπορώ"
κι όμως θα ήθελα
Τα πράγματα αλλάζουν γύρω μας
Εγώ παραμένω σταθερή
Μια ζωή παλεύω για τις αλλαγές
Κι όμως μένω πάντα σταθερή
Χθες άκουγα μια φωνή απελπισίας
να αφουγκράζεται τα θέλω της
και να μην μπορεί να κάνει κάτι.
Να ζητάει και να μην είναι
κανείς εκεί για να της δώσει.
Χθες οραματίστηκα το μέλλον
και είδα ότι αυτή η φωνή
θα φτάσει κάποια στιγμή
να γίνει δική μου.
Έχω το περιθώριο να το αλλάξω αυτό.
Μπορώ ακόμα να το κάνω
Θα τ' αντέξω; Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2006 |