Φεγγαρι Δημιουργός: thanasis_pap ετσι φαινοταν χθες... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το φεγγάρι
Ηταν σαν μια νυχιά
Σ ένα τεντωμένο πανί
Που θα μπορούσε να είναι ο ουρανός
Νομίζεις
Πως αν περνούσες
Από την άλλη πλευρά
Θα σ οδηγούσε
Σε ατέλειωτες θάλλασσες
Θα μπορούσες εκεί πέρα
Να ξεπεράσεις
Το κάθε τι
Που σε τρώει
Να ταξιδέψεις
Σ αυτές τις θάλασσες
Και να ανακαλύψεις ίσως
Μια αλήθεια κρυμμένη από την δημιουργία
Μετά αν
Γυρνούσες πίσω
Θα έπαυες
Να σκέφτεσαι ανθρώπινα
Θα είχες
Την σκέψη σου
Σ αυτά
Που ανακάλυψες
Και για πάντα
Θα ήσουν
Ένα κομμάτι
Της θάλασσας που κρύβεται ΄
Πίσω απ την σχισμή τ ουρανού...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-07-2006 |