αυτό που άκουσα και είδα,. Σατιρα Δημιουργός: νικολακοπουλος θανάσης, νικολακόπουλος θανάσης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ------------ΣΑΤΙΡΑ
Δεν μπορεί να δώσει απαντήσει,
.Στης είδησης άκουσα και είδα
Τι μακεδονία να δωρίσει ...
Γιατί Ρε! πουλάς τη πατρίδα.
Δε; την γνώμη δεν αλλάξει.
Δεν έχει τη τσίπα
Αυτόν τον λέγουν Αλέξη.
---------------τσίπρα
είναι από πολίτικη του γέννα.
ακούστε Έλληνες ελληνίδες
για δες που το πάει…
θα δωρίσει και τα Γιάννενα
στους τζαμήδες.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-06-2018 |