Οι Αντιγόνες του Βορά Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® Έχετε γεια Λεφούρες. © ® † Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βλέπω εδώ και καιρό πάλι
τις ίδιες αναδυόμενες, προφασιζόμενες
``χαμηλοπενθούσες`` Αντιγόνες του Βορά
...και το κλαψογελάκι στο υπογάστριο
μου φέρνει θρόμβους..
Οι Παυλίνες
οι εκ γενετής ανιστόρητες μωρές Παρθένες
μυξοκλαίνε υστερικά,
σαν τον μικρό τον μπούλη
καθώς τα αδερφάκια του του υπεξαίρεσαν
το σακούλι μετα γαριδάκια του.
Μελάδες της πλάκας
Μελάδες της φάκας
Μελαδίτησες της τάπας
Μελαδίτησες της φάπας.
Μελαδάκια ``αρμ κι επ ώμου``
Μελάδάκια ``όφφ-σάιτ`` του Χρόνου.
Κατίνες κατσίκες ο αγράμματος όχλος
μασά ταραμάδες ν ανέβει ο πόθος
τη βιά εξαγνίζει ο ``Έλλην ``ο νόθος
θύμα υπερβοσκήσεως του Καστά ο λόφος. © ® †
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-07-2018 |