Γιατί Σταμάτησα Εδώ Δημιουργός: Geroge Pro, Προκάκης Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όλοι απο κάπου ξεκινάνε
Μα εγώ σταμάτησα εδώ..
Με μια σου σκέψη αποκοιμάμαι
Με την εικόνα σου ξυπνώ....
Ξέρεις δεν μου μεινε αλήθεια
Που μες την νύχτα να μην πω
Κάπου σε κάποια παραμύθια
Ίσως γεννήθηκα να ζω...
Για κάποιους άλλους θεωρίες
Για μας απλά μια φυλακή
Και όσο γκρεμίζονται οι αξίες
Για μένα θα σαι η αρχή...
Μου είναι δύσκολο να φύγω
Γιατί σταμάτησα εδώ ...
Χρόνος δεν μου μεινε να μείνω
Και όσο καθήσω θα χαθώ.....
Ξέρεις δεν μου μεινε αλήθεια
Που μες την νύχτα να μην πω
Κάπου σε κάποια παραμύθια
Ίσως γεννήθηκα να ζω...
Για κάποιους άλλους θεωρίες
Για μας απλά μια φυλακή
Και όσο γκρεμίζονται οι αξίες
Για μένα θα σαι η αρχή...
By George Prokakis Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-07-2018 |