Η Ανατολή Της Αγάπης Δημιουργός: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΑΝ ΣΩΠΑΣΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η Ανατολή Της Αγάπης
Έξω στην άχνη, μέσα στη πάχνη
μπλέκεται ένας σύνδεσμος αμφότερων ηθών.
Μέσα στην πλάνη, κάτω στη ρίζα,
υπάρχει ιστός μπλεγμένων αληθειών.
Και η ψυχή ολόμαυρη κάτω από μια σκιά…
Και ο δρόμος γλιστρά και ο φόβος αφυπνίζεται,
σ’ ένα εμπλεκόμενο σύνδεσμο.
Γιατί η σύνθεση απώλειας αναστατώνεται τόσο.
Γιατί η προσδοκία σαν τέλος ελπίδας ζυγώνει
και η απώλεια διαμορφώνεται σε μια ήσυχη πράξη.
Και η αγάπη, η αγάπη, ανατέλλει πέρα από το φράχτη...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-07-2018 |