Ηγγηκεν Η Ωρα Δημιουργός: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΗΓΓΗΚΕΝ Η ΩΡΑ
Μας κάψατε,μας ξεπουλησατε,μας ξεφτιλησατε,είστε υπεύθυνοι...Υποχόνδριοι και ποταποι στο Θεό ποια η απολογία σας;Ούε ημοι Φαρισαίοι υποκριτές..Να ανοίξουν οι ουρανοί φωτιά και να σας κάψει και η γη αίμα και πόνο να σπείρι για σας...Καθοδηγητές του θανατου..Γιατί εκεί μας οδήγησατε...Μυρισε καμμένη σάρκα ο αέρας και σκέπασε ετούτη γη παιδιά που το ξημέρωμα δε πρόλαβαν να δουν...Ήγγηκεν η ώρα όμως που η κρίση και η τιμωρία σας θα είναι εις το πυρ το εξώτερον...Κι αν δε φοβάστε τους ανθρώπους,φοβηθείτε το Θεό γιατί σας είδε..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-07-2018 |