Θα Φγω Δημιουργός: hahis1, peiraioths Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θ αφυγω οσο κι αν φωναζεις
θα φυγω οσο και να κλαις
θα παψης πια να με διαταζεις
και τι κανω να μου λες
σ ειχα προειδοποιησει
πως δε θ αντεξω για πολυ
θα δωσω στο δεσμο μας λυση
θα γινω απιαστο πουλι
------------------------------------------------
Ηρθε η ωρα η τελευταια
ηρθε η ωρα του χωρισμου
επρεπε να το περιμενεις
το τελος τουτου του δεσμου
-----------------------------------------
Στο ειχα πει οτι θα φυγω
ποτε δε θα με ξαναδεις
μα συ ειρωνικα γελουσες
να με κρατησεις δε μπορεις
στα χερια σου με ειχες κανει
ενα παιχνιδι για παιδια
και οσο εμενα κοντα σου
μου ειχες καψει την καρδια
----------------------------------------
Ηρθε η ωρα η τελευταια
ηρθε η ωρα του χωρισμου
επρεπε να το περιμενεις
το τελος τουτου του δεσμου
------------------------------------------
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-07-2018 |