Τον ύπνο σου να ντύνομαι Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απόψε δεν θα στρώσω το κρεβάτι
Μυρίζουν τα σεντόνια ηδονή
Τη νύχτα στο πλευρό σου θα γλυστρήσω
Τον ύπνο σου να ντύνομαι γυμνή
Κι αν κλαίνε οι κηλίδες σου στο στρώμα
Κι αν αίμα στάζουν πάλι τα φιλιά
Το βάρος σου στο σώμα μου ζυγίζω
Σαν άφθαρτη του πάθους ζυγαριά
Δεν είναι που μετράω πάλι μόνη
Στιγμές που αναστήσαμε μαζί
Εκείνα που δεν ζούμε μαστιγώνουν
Σα δήμιοι,μες στου φόβου το κελί
Και διώχνω απ' τα μάτια σου τη σκόνη
Κι ανοίγω τα δυο χείλη σε φιλί
Σ' αγκάλιασμα τα χέρια σου τυλίγω
Και κλαίει η απουσία από ντροπή
Στραγγίζει έτσι ο πόνος την ουσία
Στο πένθιμο ποτήρι του καημού
Και πίνω στην υγειά σου ευτυχία
Που δεν τολμούν θνητοί να τη γευτούν
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-06-2004 |