Άλλοι φάγαν τα λεφτά Δημιουργός: ΘΑΝΑΣΗΣ Α... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κρίση είναι λέξη μαγική
που με καμιά δε μοιάζει
ακόμα και τον έρωτα
αυτή τον εξουσιάζει.
Άλλοι κάναν τη ζημιά
άλλοι φάγαν τα λεφτά
μα η κυβέρνηση όλο κλέβει
κι απ' το κόσμο τα γυρεύει.
Για σταθείτε ρε παιδιά
για μετράτε τα καλά
τι θα γίνει δηλαδή
θα τα βγάλτε στο σφυρί.
Σε αυτή την ιστορία
μπήκε και η εφορία
ΙΚΑ σύκα και λοιποί
να τα πάρουμε κι αυτοί.
Ανοίχτε μάγκες το πουγκί
μη μας βγάλουν στο σφυρί
τραπεζίτες και θεσμοί
Αμερικάνοι Γερμανοί.
3/5/2016
Θ.Α
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-07-2018 |