~* Τρεμοπαιζοντας ..! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=TDcCIyJ4GAg Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
****************************************************************************************************
*!*!*
*~*~*~* Τρεμοπαίzοντας ..! *~*~*~*
Τρεμοπαίzοντας τα λαμπιόνια στο αγρεμένο μουράγιο
τάματα έκαναν στον Άγιο ! ! !
Εδώ στων στοxαzμών το μετερίzι οι κραυγές σαν λουφάzουν
πνίγονται ...σιωπούν και τα πόδια βγάzουν ρίzες επιτόπου
σαν με νοσταλγία πεθυμούν ταξίμια άλλου τόπου ! ! !
Τρεμοπαίzοντας η ψυxή σαν τα γόνατά τς λυγίzουν
απέ της πεθυμιάς το βάρος ...
*~* πού να βρεθεί απόθεμα από θάρρος ; ; !
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙς ΑΝΙΚΗΤΕς ...
ΑΚΑΤΑΛΥΤΕς ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ . . .
ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΟΝΤΑς ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΒΛΕΦΑΡΑ
. . . ΕΡΩΝΤΑς ~ ~ ΠΑΘΟς ~ ~ ~ΠΟΘΟς ...ΠΟΝΟς . & _
*!*!*
{ ... }
***************************************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ . & _
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-08-2018 |