Στις φτωχογειτονιές του κόσμου Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και μια όμορφη βδομάδα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Τραγούδια λέει το ολόγιομο φεγγάρι
καράβι τ" όνειρο το χάραμα σαλπάρει
για κάποιες θάλασσες, απέραντες, αγνές
Λουλούδι μοιάζει η αιώνια αγάπη
κι αν στάζει αίμα και διψάει γι' άσπρο δάκρυ
στο τέλος γίνεται ελπίδα στις καρδιές
Στις φτωχογειτονιές του κόσμου
γυρνά τα βράδια ο Θεός
με την ανασεμιά του φως μου
γλυκός ο πόνος ο πικρός
Στις φτωχογειτονιές του κόσμου
η μοναξιά είναι αλλιώς
Βροχούλες δίνουν οι θλιμμένοι οι Χειμώνες
γαλάζιες βάφουν της συνήθειας τις εικόνες
οι δρόμοι πάντοτε σε παν ' στον ουρανό
Αλήθειες κρύβουν της απάτης τα σκοτάδια
κι αν καίνε μάτια μου του έρωτα τα χάδια
ο χρόνος βάλσαμο να ξέρεις, γιατρικό
Στις φτωχογειτονιές του κόσμου
γυρνά τα βράδια ο Θεός
με την ανασεμιά του φως μου
γλυκός ο πόνος ο πικρός
Στις φτωχογειτονιές του κόσμου
η μοναξιά είναι αλλιώς
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-08-2018 |