Έρχομαι καρδιά μου Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ............ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ............... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βραδιάζει, ξημερώνει
στον ίδιο το μοτίβο
χωρίς εσύ να ρθείς,
κι εγώ απ΄το μπαλκόνι
για να κοιτώ στον δρόμο
μήπως και φανείς!
Άδεια είναι η ζωή μου
άδεια χωρίς εσένα
μάτια μου γλυκά,
μένεις μακριά μου
μέσα στις σιωπές σου
και η καρδιά πονά.
Αν κάποτε μου πεις
''έρχομαι καρδιά μου''
θα στήσω πανηγύρι,
και η ψυχή μου τότε
μέσα στην αγκαλιά σου
για πάντα αυτή θα γείρει. Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2018 |