Ας περνούν τα χρόνια Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ......ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ ......ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ............... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
Ένας πικρός καφές σαν τούτο εδώ που πίνω
έτσι μοιάζει μάτια μου μακριά σου η ζωή μου
μες την ζωή ετούτη , ότι και να κάνω
δίπλα μου αν σε έχω όλα τα ξεχνάω.
Είσαι η ζωή μου, εσύ κι η αναπνοή μου
είσαι το αλατοπίπερο μέσα στην ψυχή μου
γιατί χωρίς εσένα, άδεια είν΄η καρδία μου
μάτια μου πεθαίνω , χάνω την χαρά μου.
Μείνε εδώ κοντά μου για να παίρνω ζωή
να παίρνω από σένα , χαρά και αναπνοή,
και ας περνούν τα χρόνια ας έρχονται ρυτίδες
μένει γεμάτη η καρδιά, με χίλιες αναμνήσεις.
Σαν περάσουν χρόνια και ασπρίσουν τα μαλλιά
τον κόσμο ας αφήσουμε , μάτια μου αγκαλιά
γιατί χωρίς εσένα , τι αξία έχει να ζω
μαζί οι δυό θα φύγουμε, από τον κόσμο αυτό! Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2018 | |