Μια Κυριακή στη Λευκωσία Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Μια όμορφη Κυριακή σε όλους σας!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Μια Κυριακή στη Λευκωσία
στου Φθινοπώρου τις αυλές
για την δική μας ιστορία
μιλούν γλυκά οι ποιητές
Μια Κυριακή στη Λευκωσία
το σ' αγαπώ σου μελωδία
στην πληγωμένη μου καρδιά
Ψιλή βροχή, μελαγχολία
κι η μοιρασμένη πολιτεία
ξεθωριασμένη ζωγραφιά
Μια Κυριακή στη Λευκωσία
στο συρματόπλεγμα μπροστά
με του φιλιού μας την μαγεία
ξυπνά ξανά η Λευτεριά
Μια Κυριακή στη Λευκωσία
το σ" αγαπώ σου μελωδία
στην πληγωμένη μου καρδιά
Ψιλή βροχή, μελαγχολία
κι η μοιρασμένη πολιτεία
ξεθωριασμένη ζωγραφιά
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2018 |