Βασανισμένη ψυχή Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βασανισμένη ψυχή
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Σε ένα ψυχολογικό δράμα είναι πρωταγωνιστής
Δήμιος του εαυτού του αδίστακτος βασανιστής
Ελεύθερο πνεύμα λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις
ηρωικά σκοντάφτει ενώ κρατάει ίσες αποστάσεις
διαμαρτύρεται θέλει να ζήσει χωρίς να ταυτιστεί
η μυστική ιστορία του δεν θέλει να επαναληφτεί
Ψάχνει απεγνωσμένα την δική του ταυτότητα
Χρονοβόρα διαδικασία απαιτεί ωριμότητα
Ενώ θυσιάζεται, κρατά το σώμα του καταγής
Βλέπει την λύτρωση στο τέλος της γραμμής
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2018 |