Έλεγες μ' αγάπησες Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλό μήνα Σεπτέμβρη, με σωματική υγεία και καλή καρδιά!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΛΕΓΕΣ Μ’ ΑΓΑΠΗΣΕΣ
Έλεγες μ’ αγάπησες,
Και επαναστάτησες,
Έλεγες μ’ αγάπησες,
Μα τον λόγο δεν κράτησες.
Έλεγες μ’ αγάπησες,
Και όμως τα παράτησες,
Έλεγες μ’ αγάπησες,
Μα τελικά γονάτισες.
Έλεγες μ’ αγάπησες,
Και εσύ ξεστράτισες,
Έλεγες μ’ αγάπησες,
Την τρέλα δεν σταμάτησες.
Έλεγες μ’ αγάπησες,
Μα δεν με αποδεκάτισες,
Έλεγες μ’ αγάπησες,
Μονάχη στραβοπάτησες.
+ 2/9/18
Παντελής.
Όπου αγαπώ και με αγαπούν.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2018 | |