Άκου ανθρωπάκο Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Καλημέρα φίλοι μου, το βρήκα αρκετά επίκαιρο....και μόνο λίγες λέξεις μου έρχονται στο μυαλό ((Ο Θεός σώζει τον Τσίπρα )) κατά το Αμερικάνικο....Ευχαριστώ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άκου Ανθρωπάκο
Σε φοβάμαι ανθρωπάκο. Σε τρέμω
επειδή από εσένα εξαρτάται το μέλλον της ανθρωπότητας.
Σε φοβάμαι επειδή το κυριότερο σου στη ζωή,
είναι να δραπετεύεις από τον εαυτό σου.
Είσαι άρρωστος Ανθρωπάκο, βαριά άρρωστος.
Δεν φταίς εσύ γι αυτό,
μα έχεις υποχρέωση να γιατρευτείς.
Θα` χες από καιρό αποτινάξει τα δεσμά σου.
Αν δεν ενθάρρυνες ο ίδιος την καταπίεση
και δεν την στήριζες άμεσα με τις πράξεις σου.
Καμιά Αστυνομική δύναμη στο κόσμο
δεν θα ήταν ικανή να σε συντρίψει,
αν διέθετες στη καθημερινή!! ζωή σου,
έστω μια στάλα αυτοσεβασμό!
Βίλχελμ Ραίχ Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-09-2018 |