~* Λ Α Β Ω Μ Ε Ν Α *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=6cuiuQqdDjM Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
***************************************************************************************
*!*!*
*~*~*~* Λ Α Β Ω Μ Ε Ν Α . . . *~*~*~*
...Λαβωμένα τα άκρα , ακυβέρνητη της ψυxής
η αργυρένια βάρκα ! ! !
Λαβωμένα τα άκρα , πληγωμένα απέ τα αμέτρητα
κτυπήματα της μοίρας
κεινη τη xαραγμένη τους λάτρα ! ! !
*~*~*
...Λαβωμένα τα άκρα , αφήνουν σάρκα
σαν πασxίzουν την παρουσία τους να δείξουν
σε κειο το δρύινο βαρύ πέρασμα που απαιτεί
αγώνες καθημερινούς και καρδιάς
ασίγαστο κέρασμα ! ! !
*~*~*
...Λαβωμένα τα άκρα , γιομάτα πληγές
ορθώνουν ανάστημα μαθές ! ! !
Τυλίγουν ...περιποιητικά τις εκδορές
με λάβδανο κυροσταλλάzουν μυροβόλα
τούττην την στιγμορροή την ονειροπόλα ! ! !
*~*~*
...Λαβωμένα τα άκρα της κι η Ζωή
Δυναμική ...τρία γράμματα με πυγμή . & _
*!*!*
{...}
******************************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
******************************************************************************** Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-09-2018 |