Μια Νυχτα Δημιουργός: efimeli, eustathia melissarostergiou ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ
Σε σκέφτομαι συχνά...…………….
και ψάχνω αφορμή...………………
να έρθω λίγο εκεί...…………………
να ζήσουμε μαζί.
Και πάλι απορώ...……………………
πώς να σε ξαναδώ;…………………..
στα μάτια σου να μπω...……………..
πώς νιώθεις;….. απορώ.
Μια νύχτα σε γνώρισα........................
μια νύχτα σε χώρισα............................
και κλαίει η καρδιά μου........................
χωρίς λογική.
Μια νύχτα δεν τόλμησα..........................
μια νύχτα δε μπόρεσα............................
να βρω της καρδιάς σου........................
τη λογική.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-09-2018 |