Λίγη καρδιά στη λογική Δημιουργός: spyfyl Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Tα βράδια τα μονότονα
μόνο καλό δεν κάνουν
πολλά δεν θέλουμε εμείς
μόνο δυο ψίχουλα ορμής
και δυο φιλιά, μας φτάνουν.
Λίγη καρδιά στη λογική
και λιγη εφηβεία
να γίνει η νύχτα μαγική
κι η αγάπη εξουσία.
Λίγη καρδιά στη λογική
και ένα αναπτήρα
ν’ ανάψει φλόγα στο φιλί
ν΄αλλάξει αυτή τη μοίρα.
Τα έτοιμα κουράζουνε
το γέλιο θέλει ζόρι
μέσα σε ήχους δυνατούς
να κολυμπάει κορμί και νους
σα νοητό βαπόρι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-09-2018 |