Στη Λογική Να Μη Το Πείτε Δημιουργός: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΑΝ ΣΩΠΑΣΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στη Λογική Να Μη Το Πείτε
Και έδεσα με αλυσίδες τη ψυχή μου
Και την άφησα να περιπλανιέται,
ως άλλο φάντασμα μέσα σε ένα άδειο δωμάτιο
Και συγκράτησα τα δάκρυα,
μη τα ακούσει η λογική και με μαλώσει
Δε μίλησα, αλήθεια λέω!
Σιχάθηκα τα ψεύτικα τα σ’ αγαπώ
Μα είμαι η καρδιά και συγχωρώ
Γι’ αυτό σας λέω
Αν ποτέ τα δάκρυά μου ακούσετε, στη λογική να μη το πείτε
Θυμηθείτε… Θα με μαλώσει!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-09-2018 |