Ξερεισ Δημιουργός: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΞΕΡΕΙΣ
Ξέρεις σήμερα κοίταξα το πρόσωπό μου στον καθρέφτη
Ανέβλυσε η ψυχή μου,έλαμψε η μορφή μου
Κατάλαβα πως ναι είμαι όμορφη
Χτένισα τα κόκκινα μαλλιά μου και είπα,ναι είμαι όμορφη
Ξέρεις η όμορφια δεν είναι πάντοτε το έντονο βάψιμο
Είναι η έντονη ηρεμία της ψυχής
Χαμογέλασα και είπα ναι είμαι όμορφη
Γιατί δε χαμογέλασα ψεύτικα,μα με αγάπη
Ναι είμαι όμορφη γιατί έσβησα τις κακές αναμνήσεις
και άναψα το φως της νιότης μου!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-10-2018 |